Så er vi blevet opgraderet!

Som I alle ved har vi været udsat for malware angreb den seneste tid. Vi er nu overbevist om at det skyldes en gammel version af et af vores centrale moduler (Ultimate Member). Årsagen til at vi ikke havde opgraderet tidligere, er at sidst vi forsøgte ødelagde opgraderingen hele sitet og vi måtte gribe til backup’en for at få det op at køre igen.

Men presset af den seneste tids angreb, har vi måtte forsøge at opgradere igen – og denne gang er det lykkes … næsten ?

Vi har en enkelt modul som ikke fungerer efter opgraderingen. Det er vores medlems gallerier (Medlemmernes fotoalbum). Derfor har vi valgt at vi må undvære dette for en tid, indtil der kommer en ny version af dette modul. Men til gengæld ser det umiddelbart ud til at alt andet fungere, og dermed er vi forhåbenligt og sluppet af med malware angrebene… håber vi. Men for at sikre os yderligere har vi også valgt at bruge lidt penge på et tool (SiteLock) som løbende scanner vores sider og sikre os mod “uønsket aktivitet”.

Sidst men ikke mindst, har vi også fået lavet sitet om således alt trafik til og fra hjemmesiden nu er krypteret (HTTPS/SSL), hvilket gør at vi kan være sikre på at ingen “lytter med”. Så alt i alt en omfattende opgradering som forhåbenligt gør at vi kan få en stabil hjemmeside igen.

Skriv endelig hvis I oplever at der er noget der ikke virker. Vi ved dog allerede at enkelt indlæg har mistet sit billede, men det er vist kun et par stykker – og det mener vi godt vi kan leve med.

Web Admin

Web Admin

Jeg er en administrator-bruger, som opretter diverse ting på ISO8000-hjemmesiden.

15 thoughts on “Så er vi blevet opgraderet!

Skriv et svar