Retningslinjer for brug af klublokalerne pr. 9/12!

Kære medlemmer

Det er – fortsat – en dynamisk og foranderlig verden vi lever i. Coronaen er desværre endnu gang årsag til, at vi må ændre på retningslinjerne for brug af klublokalet. Vi beklager, det er ikke med vores gode vilje at vores aktiviteter og vores klubliv skal forstyrres, men vi er nødt til at efterleve myndighedernes anbefalinger.

I lyset af de seneste anbefalinger der blev meldt ud i går (d. 7/12) og som træder i kraft fra onsdag d. 9/12, har vi i bestyrelsen besluttet flg.:

 • Det er IKKE tilladt at bruge klublokalet og køkkenet til aktiviteter!
 • Studiet kan dog fortsat bruges, hvis flg. efterleves:
  • Sprit hænder som det første, når du kommer til klublokalet
  • Der SKAL luftes ud i min. 5 før og efter hvert besøg
  • Brug albuer til at tænde lys m.m. når det er muligt
  • Sprit af ALLE de steder der har været rørt ved (håndtag, studieudstyr, fjernbetjeninger, ledninger m.m.)
  • Invitér kun mennesker fra din “10-personers-cirkel” med til fotografering

Vi vil opfordre jer alle til at tage initiativ til at arrangere udendørs fototure, hvis I har gode idéer til nogle ture. Det behøver ikke at være med et særligt tema eller formål. Det kan blot være en tur i skoven, til vandet eller til et andet sted, så vi kan ses og holde det sociale ved lige. Hvis vi mødes udendørs kan vi være sammen uden “at være (tæt) sammen”.

Ovenstående gælder indtil videre. Vi udsender ny information, når der er grund til at ændre på retningslinjerne. Vi håber det bliver i den gode retning.

Mange hilsner

Bestyrelsen

Lars Thomsen

Lars Thomsen

Er optaget af billeder der signalerer liv eller fortæller en historie. Har fotograferet i mange år - helt tilbage fra mørkekammertiden med fremkalder- og fixervæsker.

2 thoughts on “Retningslinjer for brug af klublokalerne pr. 9/12!

Skriv et svar