Photoshop-hapsere

I AU har vi leget lidt med tanken om en aften med Photoshop-hapsere. Sådan små letfordøjelige tips og tricks til brug af Photoshop. Det kunne være fif til markering, layers, farvejustering og alt muligt andet.

Henrik har sagt ja til at lave sådan en aften, men han kunne rigtig godt tænke sig en at lave aftenen sammen med. Så er der blandt vores medlemmer en (eller måske flere), der kunne have lyst til at lave sådan en aften sammen med Henrik her i foråret? Hvis ja, så skriv gerne i kommentarerne til denne artikel. Så finder vi ud af praktikaliteterne efterfølgende.

 

Jens Rohde

Jens Rohde

Glad amatør, der udelukkende fotograferer for fornøjelsen. Bruger ud over dette meget tid i haven, naturen og med musikken. En gang i mellem arbejder jeg også...

5 thoughts on “Photoshop-hapsere

 • Erica Wyrdling
  3. december 2020 kl. 13:24
  Permalink

  Jeg vil også gerne hjælpe til, hvis der er brug for det 🙂
  Jeg har før (i min gamle fotoklub i Næstved) prøvet at vise, hvordan jeg redigerede i photoshop, men det gik vist lidt for stærkt til at det rigtig gav mening for folk – så det med at dele det op i bidder og kun fokusere på en enkelt ting ad gangen, lyder som en rigtig god ide.
  Rent praktisk har jeg kun CS6 versionen, så jeg ved ikke om der er flyttet rundt på funktionerne i de nyere versioner af programmet?

Skriv et svar