Hjælp/FAQ

På denne side finder du hjælp til hjemmesiden og svar på de mest almindelige spørgsmål (FAQ). Klik på spørgsmålet for at se svaret.

1. Login og Password

Du logger ind med din e-mail eller brugernavn samt password.

Er det første gang du logger ind på den nye hjemmeside, så tryk på “Forgot Password / Glemt Password” og indtast den e-mailadresse, som du har oplyst til klubben. Du får tilsendt en e-mail med emnet “Reset your password”, der indeholder et link, hvor du har mulighed for at ændre dit password. E-mailen er på engelsk – og tjek dit spam-filter, hvis du ikke får e-mailen i din indbakke.

Gå ind på din profil og tryk på det lille tandhjul til højre for dit billede -> vælg “Min konto” -> Tryk på * og udfyld felterne

Når du er logget på hjemmesiden, kan du gå til Medlemmer -> Min Profil. Tryk på tandhjulet til højre for dit navn, og der kommer en lille menu frem, hvor du har mulighed for at gå til områder, hvor du kan tilføje og ændre oplysninger.

Når du er logget på hjemmesiden gå til Medlemmer -> Min Profil. Tryk på tandhjulet til højre for dit navn, og vælg “My Account”. Her kan du se dit brugernavn.

Det var ikke muligt at overføre de gamle brugernavne, da der blev lavet ny hjemmeside i 2017. Er du ikke tilfreds med dit brugernavn – så login med din e-mailadresse ?

Det er ikke muligt at ændre dit brugernavn.

2. Aktiviteter og fototure

Alle aktiviteter i klubben står i kalenderen, som du kan se her på hjemmesiden under menupunktet “Aktiviteter”.

Der er normalt klubaften d. 1. tirsdag og 3. onsdag i hver måned – juli undtaget. Klubaftener begynder normalt kl. 19.00. Derudover er der ISObar, hvor der ikke er et specifikt emne på programmet.

Fototure fastelægges løbende på både hverdage, i weekender og på helligdage. Nogle gange er der også fototure på klubaftener.

ALLE klubbens medlemmer kan planlægge aktiviteter og oprette i aktiviteter i kalenderen via hjemmesiden.

Klubbens aktivitetsudvalg (AU) sørger for, at der planlægges emner på de faste klubaftener og der kommer løbende fototure.

Det er rigtig god stil at tilmelde sig klubbens aktiviteter – men det er ikke et krav med mindre det fremgår specifikt i beskrivelsen på det enkelte arrangement. Det er rart for de som står for det, at vide hvor mange der kommer.

Du tilmelder dig  på den enkelte aktivitet i kalenderen ved at trykke på “Send tilmelding”. Alle dine tilmeldinger kan du se under Aktiviteter -> Mine tilmeldinger.

Når du er tilmeldt gå til Aktiviteter -> Mine tilmeldinger. Tryk på Annuller ud for den aktivitet du vil melde fra.

AU står for aktivitetsudvalg. Læs mere om udvalget på hjemmesiden under menupunkt “Om ISO8000”.

3. Kalender og aktiviteter

Når du er på hjemmesiden via en iPhone, kan du abonnere ISO8000s kalender, så du automatisk får alle aktiviteter i din iPhone kalender.

Vejen er lidt lang – men gå via: Indstillinger -> Kalender -> Konti -> Tilføj konto ->  Andre -> Tilføj abonnementskalender. Indtast oplysninger som her under – og tryk OK.

Server: www.iso8000.dk/events.ics – Navn: ISO8000 kalender

Brug dette link for at importere alle aktiviteter i din kalender.

4. Bestyrelsen

Har du input til bestyrelsen skriv til formanden, Lars, på formand@iso8000.dk eller hele betyrelsen på bestyrelse@iso8000.dk, eller tag fat i en af medlemmerne. Det kan ses løbende i kalenderen, hvornår der afholdes bestyrelsesmøder.

Du kan også tage kontakt til en af de enkelte medlemmer af bestyrelsen. Du kan se hvem der sidder i bestyrelsen her: https://www.iso8000.dk/om-fotoklubben-iso8000/bestyrelsen/

Du kan finde referater fra oktober 2017 og frem under Medlemmer -> Dokumenter & filer.

Der sendes desuden en mail til alle medlemmer, når der er et nyt referat.

Du kan alle vedtægter for Fotoklubben ISO800o i menupunktet Om ISO8000 her.

Jvf. §9 stk 2. afholdes den ordinære generalforsamling hvert år i november måned. Indkaldelse skal ske skriftligt til klubbens medlemmer mindst en måned forud.

Load More