Nyt fra bestyrelsen – medlemsundersøgelse

Kære medlem 

Håber du har haft en rigtig god sommer og har fået nogle gode skud og sommerminder på hukommelseskortet. 

Bestyrelsen har benyttet sommerpausen til at arbejde videre med det værdiprojekt, vi har skrevet om tidligere (se referat af bestyrelsesmøde d. 7/6). 

Klubben har nu eksisteret i 14 år og i bestyrelsen synes vi, at den lidt står ved en skillevej. På den ene side har der aldrig været så mange spændende og mangfoldige aktivitetstilbud til medlemmerne. På den anden side så oplever vi i bestyrelsen, at noget af vores gode ånd er forsvundet i kølvandet af coronatiden. Klubben har tidligere været kendetegnet ved, socialt set, at være helt usædvanlig velfungerende. Dette forstået på den måde, at der altid har været stor rummelighed ift. forskelligheder, et godt samarbejde og en god og ansvarlig kommunikation.
Noget af det synes vi, er forsvundet. 
Vi har derfor tænkt, at vi kan have gavn af – så at sige – at få taget et ”billede”, en ”selfie” af os selv som klub. Dette for at kigge på, hvad der skal være pejlemærker for klubbens identitet og aktiviteter fremover. 

Vi vil derfor gennemføre en meget enkel medlemsundersøgelse der løber i 2 omgange: 

  1. 1. del hvor vi beder dig om at liste op til 10 vigtige grunde for dig mht. at være i en fotoklub 

  1. 2. del følger om et par måneder. Her vil vi bede dig vurdere forskellige ting omkring klubben i dag 

Link så du kan svare på undersøgelsens del 1 finder du her: https://forms.gle/z6sPnkWHimrD2eg4A 

I forbindelse med denne første del beder vi dig oplyse dit navn. Det skyldes at Michael Trebbien, som er tovholder på projektet, gerne vil have muligheden for at kontakte dig. Det kan være yderst gavnligt for hans arbejde med projektet at få dine svar nærmere uddybet. NB. Ikke alle vil blive kontaktet, men alle besvarelser af spørgeskemaet vil indgå i undersøgelsen. 

Udfyldelsen behøver ikke tage mere end 5 minutter, men brug gerne mere om du vil 😊Det handler om klubbens fremtid.  
Hvis du har spørgsmål til projektet, så tøv ikke med at tage fat i Michael, hvis du møder ham. Han vil rigtig gerne svare på spørgsmål. Han kan også træffes på mobil 50256633 eller michael@trebbien.info 
Af gode grunde kan vi jo ikke vide, hvad der kommer ud af denne undersøgelse, men det kan fx resultere i nye typer af fælles aktiviteter og nye måder at gennemføre dem på. Det er noget, der bliver besluttet senere.
Vi har ingen deadline for udfyldelse af spørgeskemaet, men opfordrer dig til at gøre det med det samme 🙂

De bedste hilsner fra hele bestyrelsen 

Ellen, Max, Henrik S. og Henrik W 

Udgivet i Bestyrelses- & GF-referater, Nyheder.

Skriv et svar