Kommende aktiviteter i ISO8000

Klubbens aktivitetsudvalg (AU) har netop holdt møde og er nu i fuld gang med at planlægge kommende aktiviteter. Så hold øje med hjemmesiden!

Vi vil stadig opfordre alle medlemmer til selv at oprette fototure og klubaftener mv. i kalenderen – også gerne et stykke ud i fremtiden. Det er en stor hjælp for AU, når I selv opretter aktiviteter i kalenderen, da vi så kan planlægge uden om disse aftener og have bedre mulighed for at sammensætte et varieret program. Bemærk at AU ikke skal godkende aktiviteter, alle kan oprette i kalenderen på hjemmesiden.

Så vil du gerne vise billeder fra en rejse, arrangere en fototur eller andet – så gå ind og opret det i kalenderen på hjemmesiden. Du opretter via menuen Aktiviteter -> Opret/ret aktivitet -> Knap “Tilføj ny”.

AU har et årligt budget. Har du ønsker og ideer til aktiviteter, forslag til foredragsholder mv., så kontakt AU. Tag fat i en af os – eller skriv en besked til os via denne formular, så vender vi det på vores næste udvalgsmøde. Møder fremgår af kalenderen.

Mange fotohilsner fra Aktivitetsudvalget (AU)

Jørgen Guldmand, Morten Fich, Jens Rohde & Karen-Louise Clemmesen

Web Admin

Web Admin

Jeg er en administrator-bruger, som opretter diverse ting på ISO8000-hjemmesiden.

En mening om “Kommende aktiviteter i ISO8000

Skriv et svar