ISOmer

Hvad er ISOmer?
ISOmer er arbejdstitlen på et forløb med fotoprojekter og fortolkning af tekster/citater, hvor ISO8000s medlemmer arbejder med et personligt fotoprojekt under samme overordnede idé. Navnet – ISOmer – antyder at vi gerne vil noget mer´- lære noget mer´ – inspireres til noget mer´ godt fotoarbejde.

Konceptet er lige startet op – så det vil helt sikkert udvikle sig.

Hvem kan være med?
Alle ISO8000 medlemmer kan være med – også selvom man ikke var med til opstarten eller kan komme til opfølgningsaftenen.

Vær med til ISOmer: “Musikken som inspiration”.
Fra januar til marts 2019 arbejder vi med “Musikken som inspiration”.

Den enkelte må selv vælge, hvordan man vil arbejde med musikken som inspiration i sit fotoprojekt. Men her er et par ideer til, hvordan du kan komme i gang:

– Vælg en (eller flere) sangtekst(er) – og tag et eller flere billeder (eller find gemmerne), du mener, passer til teksten

– Find billeder fra gemmerne, som får dig til at tænke på en bestemt sang – eller sangtekst.

Benspænd
I dit fotoprojekt må du gerne sætte yderligere “benspænd”, som udfordrer dig – men som også nogle gange kan være med lave en sammenhæng i historien. Eksempler på benspænd:
– Skal være i farve
– Skal være i sort/hvid
– Skal være 3 billeder i en serie
– Skal tages i lodret/portræt i kameraet
– Må ikke redigeres
– Må ikke beskæres
– Skal være 1:1 format

Forum: Del dit arbejde og proces
Der er oprettet et forum på hjemmesiden, hvor alle kan dele, hvad de har valgt at arbejde med ifm. “Musikken som inspiration”. Vi vil rigtig gerne opfordre til, at man vælger – og beskriver – sit mål i forum. Ideen er, at det er processen, som er i fokus, og at vi følger hinandens projekter løbende. Del derfor løbende hvordan går det med din proces, hvilke benspænd har du valgt, hvilke udfordringer har du valgt osv.

Link til forum:
ISOmer: “Musikken som inspiration” (Kun med log-in)

Opsamling
Vi mødes og samler op til en klubaften slutningen af marts.
Tanken er, at de der har lyst på aftenen kan præsenteres deres projekt – og ikke mindst proces. Dvs. der forventes ikke nødvendigvis en præsentation af et færdigt resultat.

Dato Aktivitet
torsdag d. 28-03-19:
kl. 19:00 - 22:00
ISOmer: "Musikken som inspiration"
Klublokalet i ISO8000, Højbjerg

Andre projekter
Der er oprettet et separat forum til andre personlige fotoprojekter. Så har du et andet projekt, som du gerne vil fortælle om – eller linke til – så del det der.

Link til forum:
Personlige fotoprojekter  (Kun med log-in)

Yes No