ISOmer: Fokus på processen

Hvad er ISOmer?
ISOmer er titlen på et forløb med fotoprojekter, hvor ISO8000s medlemmer arbejder med et personligt fotoprojekt under samme overordnede idé. Navnet – ISOmer – antyder at vi gerne vil noget mer´- lære noget mer´ – inspireres til noget mer´ godt fotoarbejde.

Konceptet er lige startet op – så det vil helt sikkert udvikle sig.

Hvem kan være med?
Alle ISO8000 medlemmer kan være med – også selvom man ikke var med til opstarten eller kan komme til opfølgningsaftenerne.

Vær med til ISOmer: Overordnede ideer
Her kan du se de overordnede idéer til fotoprojekter, som er søsat ifm. ISOmer. Alle nævnte er løbende i proces, så f.eks. må man gerne forsætte med “Musikken som inspiration” og fortælle om det i regi af ISOmer, selvom der sidenhen er kommet flere emner.

NYT: “En sammenhængende billedeserie”
Nyt indspark til ISOmer i april 2019 er “En sammenhængende billedeserie”.

Den enkelte må selv vælge, hvordan man vil arbejde med at skabe en sammenhængende billedeserie, herunder også hvor mange billeder serien består af.

Hvordan fortæller man en historie med flere billeder? Hvilke udfordringer støder I på i processen?

“Musikken som inspiration” 
I januar 2019 starter vi med med “Musikken som inspiration”.

Den enkelte må selv vælge, hvordan man vil arbejde med musikken som inspiration i sit fotoprojekt. Men her er et par ideer til, hvordan du kan komme i gang:

– Vælg en (eller flere) sangtekst(er) – og tag et eller flere billeder (eller find gemmerne), du mener, passer til teksten

– Find billeder fra gemmerne, som får dig til at tænke på en bestemt sang – eller sangtekst.

Benspænd
I dit fotoprojekt må du gerne sætte yderligere “benspænd”, som udfordrer dig – men som også nogle gange kan være med lave en sammenhæng i historien. Eksempler på benspænd:
– Skal være i farve
– Skal være i sort/hvid
– Skal være 3 billeder i en serie
– Skal tages i lodret/portræt i kameraet
– Må ikke redigeres
– Må ikke beskæres
– Skal være 1:1 format

Forum: Del dit arbejde og proces
Der er oprettet et forum på hjemmesiden, hvor alle kan dele, hvad de har valgt at arbejde med ifm. fotoprojekter. Vi vil rigtig gerne opfordre til, at man vælger – og beskriver – sit mål i forum. Ideen er, at det er processen, som er i fokus, og at vi følger hinandens projekter løbende. Del derfor løbende hvordan går det med din proces, hvilke benspænd har du valgt, hvilke udfordringer har du valgt osv.

Link til forum:
ISOmer: Fokus på processen (Kun med log-in)

Opsamling
Vi mødes og samler op til en klubaften i juni.
Tanken er, at de der har lyst på aftenen kan præsenteres deres projekt – og ikke mindst proces. Dvs. der forventes ikke en præsentation af et færdigt resultat. Halvfærdige projekter og fortællinger om udfordringer i processen er en stor del af opsamlingsaftenerne.

Som noget nyt prøver vi også at have et slags midtvejsmøde, hvor alle selvfølgelig er velkomne.

Ingen aktiviteter

Andre projekter
Der er oprettet et separat forum til andre personlige fotoprojekter. Så har du et andet projekt, som du gerne vil fortælle om – eller linke til – så del det der.

Link til forum:
Personlige fotoprojekter  (Kun med log-in)