ISOmer: Fokus på processen

Vi har netop afholdt den første ISOmer opsamlingsaften. ISOmer
er titlen på et forløb med fotoprojekter, hvor ISO8000s medlemmer arbejder med et personligt fotoprojekt under samme overordnede idé. Læs om ISOmer her.

Vi startede med en “bordet rundt”, hvor hver af de fremmødte kunne fortælle om processen med sit eget arbejde under “Musikken om inspiration”. Det var meget lærerigt og inspirerende at høre om de forskellige tilgange til fotoprojektet, og hvilke resultater – eller mangel på samme – den enkelte var nået frem til. Et par stykker havde forberedt nogle fine præsentationer med resultater / del-resultater i form af billeder, powerpoint og tilhørende musik.

I slutningen af aftenen fastsatte vi rammerne for et nyt “fotoprojekt-område”, som vi vil arbejde med i ISOmer: “En sammenhængende billedeserie”.

En sammenhængende billedeserie

“En sammenhængende billedeserie”

Den enkelte må selv vælge, hvordan man vil arbejde med at skabe en sammenhængende billedeserie, herunder også hvor mange billeder serien består af.

Hvordan fortæller man en historie med flere billeder? Hvilke udfordringer støder I på i processen?

Forsat arbejde med ISOmer

Vi besluttede, at ISOmer fortsat skal være forum for de tidligere områder / emner, der er søsat ifm. ISOmer. Dvs. at man gerne forsætte med “Musikken som inspiration” og fortælle om det i regi af ISOmer, selvom der sidenhen er kommet flere emner.

Så har du lyst at fortælle om dit arbejde og proces med ISOmer fotoprojekter, vil både forum på hjemmesiden og ISOmer-aftenerne give rum til dette.

Som noget nyt prøver vi også at have et slags midtvejsmøde om det aktuelle ISOmer emne, hvor alle selvfølgelig er velkomne. Dvs. vi har en ISOmer aften i både maj og juni – tjek kalenderen.

Alt vedr. ISOmer er rettet i den generelle beskrivelse af ISOmer. Læs om ISOmer her.

Web Admin

Web Admin

Jeg er en administrator-bruger, som opretter diverse ting på ISO8000-hjemmesiden.

Skriv et svar