Inspirerende og lærerig dag om lyslægning

TAK til Timo for en meget lærerig og spændende dag om lyslægning. På samme måde som det er vigtigt at forstå eksponeringstrekantens grundlæggende indflydelse på eksponeringen af et billede, gav Timo os en rigtig fin og grundig introduktion til de parametre der væsentlig når man arbejder med lyslægning. Det var ikke blot en god teoretisk gennemgang men i høj grad også en visuel og meget pædagogisk gennemgang af hvordan de enkelte lyslægninger ser ud og arter sig. Jeg er sikker på, at mange har fået mere blod på tanden, og lyst til at arbejde mere målrettet med lyslægning fremover.

Lars Thomsen

Lars Thomsen

Er optaget af billeder der signalerer liv eller fortæller en historie. Har fotograferet i mange år - helt tilbage fra mørkekammertiden med fremkalder- og fixervæsker.

2 meninger om “Inspirerende og lærerig dag om lyslægning

 • Lars Thomsen
  27. oktober 2017 kl. 7:50
  Permalink

  Jeg faldt tilfældigt over dette foto på http://www.dr.dk. Med håb om ikke at blive anklaget for at stjæle, når nu jeg krediterer fotografen, tillader jeg mig at vise det her.

  Det er et fint eksempel på hvad man kan gøre med naturligt lys. I relation til Timos workshop om lyslægning, så lad os få nogle bud på hvilken type lyslægning der er anvendt her.

  Altså, hvad kaldes denne form for belysning?

  Vedhæftede filer:

Skriv et svar