Input til aktiviteter

Så er det snart tid til at det nye aktivitetsudvalg (AU) samles for at planlægge aktiviteter for de kommende måneder. Vi har nedlagt vores gamle mail, og vi har i stedet oprettet en formular her på hjemmesiden, hvor I alle kan komme med input til fototure, aktiviteter og andet. Så vil vi drøfte det løbende på vores AU møder (ca. hver 3-4 md.).

Send os input her: Aktiviteter -> Input til aktiviteter.

Vi kan ikke garantere, at vi melder konkret tilbage på alle de input, som vi får. Men vi prøver at lave et varieret program, der rammer bredt blandt medlemmerne. Alle er selvfølgelig også velkomne til selv at oprette aktiviteter i direkte kalenderen.

AU mødes d. 9/1 2018 – så kom gerne med input inden da.

Web Admin

Web Admin

Jeg er en administrator-bruger, som opretter diverse ting på ISO8000-hjemmesiden.

2 meninger om “Input til aktiviteter

 • Michael Trebbien Christensen
  5. januar 2018 kl. 10:40
  Permalink

  Jeg vil gerne gentage aftenen med farvestyring/kalibrering af computerskærme og er også klar til at lave en aften hvor vi leger med autofokus (hvis Martin fortsat kan stille et modeltog til rådighed). Datomæssigt skal det bare helst være sidst på foråret 🙂

 • Lars Thomsen
  9. januar 2018 kl. 11:01
  Permalink

  Jeg vil gerne gentage aftenen med Flash i modlys. Det vil være fint med en dag i uge 35, det passer bedst med solnedgangstidspunktet.

  Jeg vil også gerne lave 2-3 aftenen med titlen “Introduktion til nye medlemmer”, som indeholder bl.a.: klubbens historie, vores værdier kultur, intro til brug af klublokalet og klubbens øvrige faciliteter, gennemgang og brug af hjemmesiden samt en generel information om året og aktiviteterne i klubben.

  Kurset “Grundlæggende fototeknik” må også gerne komme på.

  Hvis I kalendersætter tingene og sætter mig på som ansvarlig, så skal jeg nok fylde informationer i kalenderen.

Skriv et svar