2 thoughts on “Hjælp til portræt.

 • Timo Kofod
  21. april 2021 kl. 20:44
  Permalink

  Hej Henrik. Et fint billede som viser en person i gang med sin (og vores) passion – what’s not to like 🙂

  Men om det er et portræt, det kan man måske diskutere lidt. Det er det vel hvis man kender personen og dermed kan genkende personen i gang med sin passion. Men hvis man ikke kender vedkommen, syntes jeg måske ikke billedet som sådan “portrætterer” personen på en måde der gør jeg kommer ind under huden på vedkommen. Man siger ofte at et portræt gerne skal kigge ind i sjælen på personen (gennem øjnene). Men jeg kan ikke se personens øjne, hvilket jeg rigtigt gerne vil kunne, for at kunne danne mig mit egent indtryk af denne person. Så jeg ville ønske det var et billede af personens ansigt og gerne med kameraet i billedet også, hvis man vil fortælle den historie, men ikke foran hele ansigtet.

  Teknisk er der ikke noget at komme efter – perfekt udført 🙂 Håber du kan bruge min feedback til noget.

Skriv et svar