Fototur – Isbjerget, Århus Havn, Juni 2012

Under dramatiske skyer og med trusler om regnskyl mødtes vi en folk fotografer ved Isbjerget, der er en af de nye bygninger på den nordlige del af Århus Havn. Flot og spektakulært ser det ud, når man nærmer sig gennem det, der bliver den nye  bynære bydel.

Isbjerget skal stå færdigt i maj 2013, så området er en  byggeplads, hvor vi normalt ikke har adgang. Flere af os har været forbi før, men denne gang havde vi en mulighed for at komme indenfor og tættere på – og desuden en unik mulighed for at høre arkitekten, Mikkel Frost, og Karsten Kruse, fra det udførende byggefirma, fortælle om byggeriet.

Mikkel og Karsten fortalte vidt og bredt en god times tid om alle de ideer, tanker, processer, udfordringer, der ved at lave sådan et stort byggeri. Der blev både tegnet og stillet spørgsmål – så vi blev alle blevet meget klogere på, hvad Isbjerget er for et byggeri. 

Vi fik fremvist en udstillingslejlighed og en af penthouse lejlighederne – og nej, der er ikke elevator endnu :). Herefter var det os frit at fotografere rundt omkring på pladsen. Vejret holdt sig tørt med skiftende sol – og mon ikke der dukker flere fotos af vinkler, symmetri, reflektioner og andre spændende motiver frem på hjemmesiden i den kommende tid. 

Til klubaften tirsdag d. 3/7 2012 vil Mikkel og Karsten vil vælge de billeder, de synes bedst om. Hver fotograf kan deltage med 3 billeder. Bemærk: Det er aftalt, at Cebra og NCC kan bruge de billeder, der vises på klubaftenen i deres markedsføring af de respektive firmaer.

Endnu en gang siger aktivitetsudvalget tak for en god dag i godt selvskab.

Web Admin

Web Admin

Jeg er en administrator-bruger, som opretter diverse ting på ISO8000-hjemmesiden.

Skriv et svar