Fotokonkurrencen VORES LIV – i billeder 2019.

Viser 7 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #10626
   Lars ThomsenLars Thomsen
   Deltager

   Fra Jyllands-Posten har vi modtaget nedenstående invitation:

   Kære Fotoklub,

   Vi – Jyllands-Posten – henvender os igen til jer i anledning af, at vi netop har udskrevet fotokonkurrencen VORES LIV – i billeder 2019.

   Konkurrencen er igen helt åben, men da vi helt klart vægter kvalitet og fotografisk formåen har vi – ligesom sidste år – valgt at henvende os til landets fotoklubber for at gøre opmærksom på konkurrencen.

   Dette selvsagt i håb om, at det kunne være noget for medlemmerne af jeres fotoklub at deltage i konkurrencen.

   Sidste år fik vi over 4.000 bidrag, så det var noget af en opgave at finde de tre vindere, men vi glæder os allerede meget til at gennemse alle indsendte bidrag senere på året.

   Som sagt vil vi være taknemmelige, hvis I vil være med til at udbrede kendskabet til konkurrencen, og vi ser selvklart frem til at modtage fine bidrag også fra jeres klub.

   Konkurrencen ER som nævnt allerede udskrevet, og er åben for indsendelse af bidrag via vores særlige upload-modul.

   Klik her for at se siden.

   På forhånd tak – vi glæder os til at se billeder fra medlemmerne af jeres fotoklub.

   Fortsat god sommer!

   Bedste hilsner

   Uffe Christensen
   Jyllands-Posten
   voresliv@jp.dk
   +45 20 19 41 63

   Attachments:
   You must be logged in to view attached files.
  • #10630

   Spændene udfordring

  • #10636
   Allan HøgholmAllan Høgholm
   Deltager

   Vær altid opmærksom på ved konkurrence, hvilke rettigheder man afgiver. Nogle konkurrencer forbeholder sig retten til at bruge et billede til tid og evighed på alle platforme, også selv man ikke vinder konkurrencen. Det er jo en smart måde for firmaer og lignende at få fyldt billed arkivet op.

   I denne konkurrence ser det dog ud til at det kun er til brug i forbindelse med konkurrencen, at indsendte billeder må bruges 🙂

  • #10658

   Du har ret Allan, man skal passe på i Cyperspace, det er ikke alle der “har rent mel i posen”.

   Men som du er inde på så tror jeg at denne konkurrence er “fair” og uden bagtanke. Indtil fornyligt abonnerede jeg på JYLLANDS POSTEN, og den foto konkurrence har kørt før. De bruger bare billederne til at fortælle om livet i Danmark via læsernes øjne. Jeg overvejer at sende et eller andet ind, hvis det rigtige motiv/billede “dukker op”

  • #10662
   Allan HøgholmAllan Høgholm
   Deltager

   Jens, nogle af dem gør det helt bevist, som en måde at få en masse gode og gratis billeder 🙂

  • #10669

   Der er lidt modsigende i teksten

   Ved indsendelse giver deltageren tilladelse til, at Jyllands-Posten vederlagsfrit kan publicere billedet digitalt og på print.

   Indsendere af billedet bevarer ubetinget ophavsretten, og Jyllands-Posten garanterer, at udvalgte billeder alene publiceres i forbindelse med den aktuelle konkurrence og at billederne ikke siden arkiveres. Undtaget fra dette er de 24 billeder i finalen, der gemmes og vederlagsfrit kan genbruges af Jyllands-Posten i forbindelse med markedsføring af kommende års udgaver af Vores Liv – i billeder.

  • #10671
   Allan HøgholmAllan Høgholm
   Deltager

   Mette, der står også følgende lidt længere ned i reglerne 🙂

   * Indsendere af billedet bevarer ubetinget ophavsretten, og Jyllands-Posten garanterer, at udvalgte billeder alene publiceres i forbindelse med den aktuelle konkurrence og at billederne ikke siden arkiveres. Undtaget fra dette er de 24 billeder i finalen, der gemmes og vederlagsfrit kan genbruges af Jyllands-Posten i forbindelse med markedsføring af kommende års udgaver af Vores Liv – i billeder.

  • #10673

   👍🏼

Viser 7 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.