Fotokonkurrence – Tæt På Skoven 2021

Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #16830
   Lars ThomsenLars Thomsen
   Deltager

   Vi har modtaget nedenstående invitation:

   Kære Fotoklubben ISO8000

   Jeg arbejder for PEFC Danmark, og vi forsøger at sætte fokus på den danske natur ved at have en fotokonkurrence. I PEFC i arbejder for at udbrede en bæredygtig forvaltning af skove, så vi kan sikre skovenes fremtid og værne om biodiversitet og sociale forhold. Vi håber derfor, at I igen i år vil være med til at dele billeder af den danske natur på instagram, og derved både deltage i vores konkurrence og støtte op om vores arbejde.

   Hvordan deltager man?
   I deltager ved at bruge hashtagget #TætPåSkoven2021, hvis I lægger billedet på Instagram. På den made kan I være med I vores konkurrence om flotte præmier, og de tre vinderbilleder vil – hvis det ønskes – blive promoveret I forbindelse med vores markedsføring resten af året, og komme med i diverse materialer. Fra tidligere vindere har vi erfaret, at de har nydt godt af omtalen af deres navn og billeder.
   I kan deltage i konkurrencen frem til d. 05. juni 2021.

   Præmier
   Førstepræmien er et gavekort til XL-Byg på 2000 kr., og andenpladsen vinder plakater fra Susanne Weitemeyer, der blandt andet har illustreret naturbøgerne “Træer og buske” og “Havets dyr og planter” fra forlaget Gyldendal. Derudover vil de tre bedste fotos fra den danske konkurrence blive sendt til den internationale konkurrence og kæmpe om at blive ‘Årets internationale PEFC Fotograf 2021.’ Vinderen af ‘Årets internationale PEFC Fotograf 2021’ modtager en kontant præmie på 2000 CHF. (ca. 13.000 kr.)

   Del budskabet
   Jeg håber I vil være med til at sprede budskabet omkring konkurrencen og deltage med en masse flotte billeder.
   Derudover håber jeg, at du vil give denne besked videre til medlemmerne af jeres fotoklub og til alle andre, du kan komme i tanke om, der kunne være interesseret.
   Hvis I ønsker at dele det med andre, må I gerne kontakte mig, så kan jeg hjælpe med f.eks. at skrive et oplæg til jeres hjemmeside eller facebookside – hvad end der passer jer.
   Læs mere her: https://www.pefc.photo/dk-da

   Med venlig hilsen / Kind regards

   Chrestine Hedeager Nielsen
   PEFC Danmark
   Marketing og kommunikation

   Tlf.: +45 42 18 63 97 (direct)
   E-mail: marketing@pefc.dk

   En bæredygtig fremtid med PEFC
   PEFC er verdens største skovcertificeringssystem for bæredygtigt træ, der arbejder dedikeret på at fremme bæredygtig skovforvaltning i hele verden.

   Læs mere på http://www.pefc.dk og tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • #16839

   Denne konkurrence kan varmt anbefales – jeg fik en 3. plads i 2019 😉

  • #16880
   Leif GiversenLeif Giversen
   Deltager

   Enig med Henrik 🙂 Deltog i 2017, tror jeg det var og fik 1. pladsen og et gavekort til Davidsen 🙂 Var året efter meddommer til deltagernes billeder.

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.