Fotokonkurrence: Tæt på Skoven 2020

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #14042
   Lars ThomsenLars Thomsen
   Deltager

   Vi har modtaget flg.:

   Kære Lars og resten af ISO8000

   Jeg arbejder for PEFC Danmark, og vi forsøger at sætte fokus på den danske natur ved at have en fotokonkurrence. I PEFC i arbejder for at udbrede en bæredygtig forvaltning af skove, så vi kan sikre skovenes fremtid og værne om biodiversitet og sociale forhold. Vi håber derfor, at I vil være med til at dele billeder af den danske natur på instagram, og derved både deltage i vores konkurrence og støtte op om vores arbejde.

   Hvordan deltager man?
   I deltager ved at bruge hashtagget #TætPåSkoven2020, hvis I lægger billedet på Instagram. På den made kan I være med I vores konkurrence om flotte præmier, og de tre vinderbilleder vil – hvis det ønskes – blive promoveret I forbindelse med vores markedsføring resten af året, og komme med i diverse materialer. Fra tidligere vindere har vi erfaret, at de har nydt godt af omtalen af deres navn og billeder.

   I kan deltage i konkurrencen frem til d. 05. juni 2020.

   Præmier
   Førstepræmien er et gavekort til Photocare på 2000 kr., og andenpladsen er to billetter til det verdensomtalte udsigtstårn i Camp Adventure Parken. Derudover vil de tre bedste fotos fra den danske konkurrence blive sendt til den internationale konkurrence og kæmpe om at blive ‘Årets internationale PEFC Fotograf 2020.’ Vinderen af ‘Årets internationale PEFC Fotograf 2020’ modtager en rejse til Dublin, Irland, for at deltage i PEFC Forest Certification Week 2020, eller en kontant præmie på 2000 CHF. (ca. 13.000 kr.)

   Del budskabet
   Jeg håber I vil være med til at sprede budskabet omkring konkurrencen og deltage med en masse flotte billeder.
   Jeg håber, du vil give denne besked videre til medlemmerne af jeres fotoklub og til alle andre, du kan komme i tanke om, der kunne være interesseret.
   Hvis i ønsker at dele det med andre, må I gerne kontakte mig, så kan jeg hjælpe med f.eks. at skrive et oplæg til jeres hjemmeside eller facebookside – hvad end der passer jer.

   Tak for hjælpen sidste år!

   I kan læse meget mere om konkurrencen her:
   https://www.pefc.photo/dk-da

   Med venlig hilsen / Kind regards
   Chrestine Hedeager Nielsen
   PEFC Danmark
   Marketing og kommunikation
   Tlf.: +45 42 18 63 97 (direct)
   E-mail: marketing@pefc.dk

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.