Fotografuddannelse i Odense

Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #13338
   Lars ThomsenLars Thomsen
   Deltager

   Vi har modtager nedenstående mail:

   Hej Aarhus Fotoklub

   Vi har fundet jeres mail adresse på jeres hjemmeside og skriver til jer fordi vi har fælles interesser.

   For lige først at præsenter os selv, så skriver vi (Susanne Fischer og Kim Skovsby) fra fotografuddannelse.nu

   Vi ved i brænder for at fotografere, det samme gør vi.. Desværre har interessen for foto været dalende over de sidste 10 år.. og den udvikling ønsker vi at vende om, så vi igen kan få flere legekammerater at dele verdens bedste hobby med.

   Vi har derfor udtænkt en plan der med flere indgangsvinkler som skal få folk til at finde glæden ved fotografering. En af de ting vi har sat i gang er online billedkritik på vores facebook side samt ofte have lidt konkurrencer hvor man kan vide fede fotorelateret præmier.
   En anden indgangsvinkel er at skabe en række årlige events, hvor fotointeresserede kan komme og nørde udstyr og blive inspireret af hinanden og dygtige fotografer. Her vil det være fedt hvis fotoklubberne mere aktivt have lyst og tid til at deltage.

   Det er i den forbindelse at vi i første omgang skriver til jer. Vi har arrangeret et event i Odense d.25 februar fra kl.17.00 til 21.00 hvor brands som blandt andet Sony, Godox, Manfrotto, Tamron, Samyang og Zeiss præsenteres og der kommer to dygtige fotografer og fortæller om deres arbejde. Læs mere om eventet her: https://www.facebook.com/events/809959359522863/

   I skal være meget velkommen til at deltage. Vi ved at der kommer flere fotoklubber og vi kommer til at holde andre tilsvarende arrangementer samt andre spændende aktiviteter i 2020. Derfor vil vi samtidig spørge jer om det er ok vi sætter jer på vores mailliste så vi frem af let kan sende jer en mail med de nye tosset ideer vi har fundet på.

   Hvis ikke i ved hvem vi er, så kan i blandt andet møde os på vores facebookside https://www.facebook.com/kameratest/

   Vi håber i vil hjælpe os med at inspirerer og øge foto interessen for andre i 2020 ?

   De bedste hilsner
   Susanne Fischer og Kim Skovsby

   Mobile: +45 28 11 18 11
   E-Mail: kim@kppa.dk
   Web: http://www.fotografuddannelse.nu
   Adresse: Nordbirkvej 11 – 5240 Odense

  • #13374

   Set – tak for at dele Lars 🙂 Godt initiativ. Det undrer mig at de skriver interessen for foto er dalende. Mon ikke de mener at det er salget af seriøse kameraer der falder (fordi folk bruger mobilen). Jeg er ikke sikker på at interessen for foto er dalende men mange kommer ikke videre end den (dumme) mobil.

  • #13375
   Lars ThomsenLars Thomsen
   Deltager

   Go´ pointe, Michael.
   Jeg overvejer i øvrigt at køre over for at være med til deres dag d. 25/2.
   Gi´ lyd hvis nogen går med samme tanker ….

  • #13451

   “Gi´ lyd” …. hermed gjort, jeg har meldt mig til.

  • #13458
   Lars ThomsenLars Thomsen
   Deltager

   Jeg vælger at prioritere anderledes i morgen, Jens. Jeg har en eksamen dagen efter jeg gerne vil læse lidt op til. Go´ tur.

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.