Fjernstyrede fly, biler og både i kæmpe opvisning – lørdag d. 18/5

Viser 1 svartråd
 • Forfatter
  Indlæg
  • #9518
   Lars ThomsenLars Thomsen
   Deltager

   Jeg kører til Aabenraa på lørdag for at se og fotografere dette store event med masser af fjernstyrede fly, biler og både.

   Lørdag 18. maj 2019 fra 11.00 – 17.00 inviterer Horizon Hobby (verdens største hobbyfirma) for første gang i Danmark til den officielle ’RC Fest Europe’ i RC Parken. Adressen er: Søgårds Mark 6, 6200 Aabenraa.

   I luftrummet over RC Parken vil Horizon Hobby professionelle teampiloter give opvisning og demonstrere uovertrufne flyveegenskaber med droner, jetfly, kunst- og svævefly, samt skala fly fra en svunden tid. Oplev spændende modelfly på nært hold.

   Kom og oplev hele porteføljen af nye og spændende RC-produkter, se bl.a. de kraftfulde biler og andre køretøjer drøne afsted i kuperet terræn, eller se når RC-bilerne forcerer vanskelige spor og forhindringer.

   I den 3.250 m² store kunstigt anlagte sø, gives der opvisning med iøjnefaldende RC-både, og her er der garanti for bølgegang og vandsprøjt.

   Til dette arrangement henvises til parkeringspladsen i umiddelbar nærhed af RC Parken, og der må udvises tålmodighed, da der erfaringsmæssigt, fra lignende Horizon-arrangementer rundt om i Verden, kommer i tusindvis af tilskuere.

   Entrebilletten koster kr. 20,- pr. person, og i løbet af dagen serveres der mad og drikke til meget rimelige priser.

   Oplev denne fascinerende verden af RC-hobby produkter, med de bedste brands i branchen, præsenteret af Horizon Hobby i RC Parken.

   Besøg evt. Horizon Hobby her.

   Attachments:
   You must be logged in to view attached files.
  • #9547
   Leif GiversenLeif Giversen
   Deltager

   Et fantastisk anlæg. At samle så mange forskellige interesser på samme sted, er så flot. Har tidligere været til lign. stævner, og der er masser af flotte motiver at fange. Absolut, et besøg værd. Håber vejret holder til jer. Skal på heldags fisketur søndag, så jeg når desværre ikke til stævnet lørdag. Haven kalder, hvis der bliver vejr til det. Rigtig god tur og fornøjelse til dig, Lars 🙂

Viser 1 svartråd
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.