Det personlige fotografi · udvid din fotografiske horisont

Fora Det personlige fotografi · udvid din fotografiske horisont

Idé

Hvorfor: Fordi vi ønsker at udfordre os selv og vores måde at tage billeder på. Hvad: Vi dyrker kvaliteten i at skabe et billede med udtryk. Det er en proces. Ofte starter det med en ide om hvordan billedet skal være inden kameraet kommer frem. Eller måske ser vi et motiv der sætter videre gang i den indre idegenerering. Og nogle gange igen er det måske en helt ubevidst proces og pludselig står du med billedet. Tanke > ide > afprøvning i praksis > tanke > ide afprøvning i praksis….

Målet for processen: At udtrykke en del af os selv (altså vores personlighed) i et billede. Hvem er du og hvordan ser/er du i verden?

For hvem: I udgangspunktet er dette en indadvendt arbejdsmåde og det handler om en indre glæde eller forløsning ved at arbejde med fotografiet på denne måde. På den anden side så opstår der ofte samhørighed og empati når vi deler både tanker om billeder - og når vi præsenterer de færdige billeder for hinanden. Alle mennesker har en fortælling at give videre, som kan glæde og berige andre. 

Afgrænsninger: Der tales ikke teknik. Kameratype, objektiv/brændvidde, blænde, lukkertid, ISO og den slags er uvæsentlige størrelser i denne sammenhæng. Indhold frem for form. 

Kan du genkende dig selv i dette? Så er DPF måske noget for dig!

  • Dette forum har 20 emner og 64 svar, og blev senest opdateret for 7 måneder af Michael Trebbien ChristensenMichael Trebbien Christensen.
Viser 10 emner - 1 til 10 (af 10 i alt)
Viser 10 emner - 1 til 10 (af 10 i alt)
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.