Oplægget til Det personlige fotografi

Fora Det personlige fotografi · udvid din fotografiske horisont Oplægget til Det personlige fotografi

 • Dette emne har 5 svar og 4 stemmer, og blev senest opdateret for 1 år af Niels Bach VintherNiels Bach Vinther.
Viser 5 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #14888
   Anonym

   Tak for en hyggelig aften og et spændende oplæg. Jeg har været ved at brainstorme lidt, men kunne rigtig godt tænke mig at se lidt på jeres oplæg igen. Har I uploadet det er sted på hjemmesiden? Jeg har ledt, men kan ikke rigtig se det nogle steder? Det var en fit oplæg med mange inspirerende ord.

  • #14893
   Jens RohdeJens Rohde
   Deltager

   Jeg har forsøgt at lægge det op, men synes ikke lige det dukker op. Jeg tager lige fat i vores flittige web-admins og hører, hvad dælen der er gået galt.

  • #14897
   Anonym

   Alletiders ??

  • #14909
   Helene SilkjærHelene Silkjær
   Deltager

   og jeg google emnet. uhadada … det meste var blomster, blurr, bokeh og citater. ret uinspirerende. og så har jeg haft tænkt: skal billedet får mig eller “læser” til at tænke/mærke: taknemmelighed? og hvad er forskel i fotoudtryk på ømhed og tankemmelighed eller taknemmelighed og kærlighed. Huhadada hvor I knægte har sat tanken i gang.

  • #14911
   Jens RohdeJens Rohde
   Deltager

   Hej Helene,

   Undskyld 😉

   Hvis du kan opnå både selv at se det, og samtidig få os andre til det, så er det selvfølgelig godt. Men det vigtigste er stadig, at du selv kan lave forbindelsen. Som vi nævnte sidste tirsdag, så kan historien bag billedet sagtens være personligt og være noget, du ikke har lyst til at dele med vi andre.

   Men ellers vil jeg tilføje, at oplægget er uploaded, så slå jer løs 🙂

  • #14982
   Niels Bach VintherNiels Bach Vinther
   Deltager

   Hej Helene,
   Fedt at høre det sætte nogle tanker igang.

   Min egen erfaring med at få det (tankerne og ideer) ned på “fotopapir” er, at gå igang med at tage nogle billeder – bare det, der falder mig ind. Kik på de billeder, som kommer ud af det og reflekter – kan jeg mærke dem?, hvilken følelse får de frem? – hvis jeg ikke rigtigt mærker det jeg går efter viser de måske vejen til, at tage nogle andre billeder… osv. Nogle gange har jeg oplevet, at først når jeg viser det til andre, og vi taler om det, falder tingene på plads. Måske er billedet der uden jeg selv helt har set det, eller måske får jeg inspiration til at arbejde videre med nye vinkler på opgaven..

   God arbejdslyst 🙂
   Hilsner Niels

Viser 5 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.