Oplæg og tilbud fra Islandsrejser

Fora Island · ISO8000 fototur 2023 Oplæg og tilbud fra Islandsrejser

 • Dette emne har 3 svar og 4 stemmer, og blev senest opdateret for 1 år af Nils JohansenNils Johansen.
Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #16098
   Lars ThomsenLars Thomsen
   Deltager

   Kære alle

   Så har jeg modtaget et oplæg og overslag på priser fra Islandsrejser, som vi aftale jeg skulle gøre.
   Både oplæg til turen og prisoverslaget er vedhæftet som to selvstændige pdf dokumenter. Oplægget er også indsat som tekst i dette forum-opslag.

   Lad os hver især kigge på det og evt. “snakke” om det her i forum. Derefter kan vi mødes til et nyt ZOOM møde og tage næste skridt.

   Gode hilsner
   Lars

   —–

   Hej Lars

   Tak for opkaldet for over en uge siden – og jeg skal undskylde at jeg først får sendt til dig nu. Vi har haft lidt travlt med at få ryddet min mors lejlighed, efter hun døde for 4 uger siden. Så der har været lidt begrænset kontortid sidste uge.

   Jeg har fået en flypris fra Icelandair på en gruppebillet fra Billund på de ønskede datoer. Og det er ud fra at I bliver 15 personer – men ellers kan denne reduceres til færre. Dog er 10 det mindste, som en gruppebillet kan være på. Så I skal helst ikke være færre den dette. Så vil det nok bedre kunne betale sige at booke flybilletterne op som individuelle billetter. Det må vi kigge på senere hen, hvis det er. Nu skal I også først lige igang med at kigge på jeres tur.

   Prisen for flybilletten ligger fast – men jeg skal “godkende” tilbuddet inden d. 8. februar. Men vi vil godt kunne afbestille dem igen, hvis ikke I vælger at benytte jer af dette. Så jeg tænker at jeg vil sige ja til dette – med mindre I tænker, at det vil I slet ikke.

   Overnatninger
   Da I ankommer sent, tænker jeg at første nat skal være tæt på lufthavnen.
   Herefter kan I vælge at bo tre nætter et sted og tre nætter et andet sted. Men det kan også være at I hellere vil bo flere forskellige steder…? Det kommer meget an på, hvor meget I gerne vil nå og hvor langt I vil omkring.

   Ud fra en “base” i syd vil I kunne køre til fx Landmannalaugar, hvor der er masser af gode fotospots med de farvede bjerge. I kan også “springe” på en færge til Vestmannaøerne, hvor man kommer til hovedøen Heimaey og kan gå op på vulkankrateret Eldfell. Herfra er der en storslået udsigt i klart vejr. Og også masser af billedmuligheder i lavaområderne.

   Omkring Vik og det helt sydlige Island er der også utroligt mange spændende steder. Nogle vil selvfølgelig være “optaget” af andre turister – og I vil måske have det bedre med at søge lidt udenfor de normale highlights…? Så er det med at finde de mere “hemmelige” steder og gå efter mindre vandfald og andre lidt mere oversete steder. Jeg ved ikke hvordan I plejer at gøre og hvad I helst vil fotografere?
   De sidste tre nætter tænkte jeg kunne være omkring Borganes området – hvorfra der også er mange spændende steder. Det kan være flere forskellige steder på Snæfellsnes-halvøen som byder på næsten lidt af hvert af den islandske natur. Området lidt længere inde i landet har også mange spændende ting – lavagrotter, geotermiske bade og varme kilder mv. Men ja, også afhængig af hvor langt I vil køre og hvor I vil have fokus henne.

   Prisen for overnatningerne er estimeret ud fra en gennemsnitspris på hhv. dobbeltværelse og enkeltværelse med morgenmad.
   Og vi kan også finde billigere alternativer og det kommer også an på, hvor I vil bo og hvad der er ledigt på de pågældende datoer – til det antal værelser I har brug for.

   Billeje
   Her har jeg blot foreslået en stor 4WD – men ikke den dyreste Land Cruiser. Kia Sorento’en er ligeså rummelig og afhængig af om I bliver 4 eller 5 i hver bil, så vil I have mere eller mindre plads. Det er selvfølgelig optimalt at være 4 personer og ikke 5. Så er I 12 personer og har 3 biler, så vil I være bedre kørende – end hvis I bliver fuldt hold på 15 og med 3 biler. Men det koster så også lidt mere jo færre I er om at dele billejen.
   Prisen for billejen er fast – og for en bil i 7 døgn.

   Jeg håber at jeg har fået det hele med – og ja, ellers siger du jo bare til. Ring eller skriv tilbage, når I har haft tid til at kigge på det. Og mangler du mere fra mig, før du kan præsentere det for de andre, så sig endelig til.

   God aften 🙂

   Mange hilsner
   Mette

   Attachments:
   You must be logged in to view attached files.
  • #16109
   Unna Thue BreumUnna Thue Breum
   Deltager

   Hej Lars. Tak for indsatsen med at indhente turforslag 🙂 Jeg synes, det ser rigtigt fornuftigt ud i forhold til destinationer og forslag til foto-locations. Forslaget opfylder mange af mine ønsker og giver også mulighed for fleksibilitet. Det giver måske lidt mere ro ikke at skulle skifte seng hver aften, men have to forskellige baser for fotodagsture. Prisniveauet er ok, synes jeg, men det er da interessant, hvad man kan få af overnatning for billigere penge. Dbh Unna

  • #16136
   Peter EskildsenPeter Eskildsen
   Deltager

   Hej Unna og Lars med flere.

   Vi synes, det er et spændende oplæg fra Islandsrejser. Afrejsetidspunktet kolliderer desværre med en anden aftale, som vi har indgået i december 2019. Vi har derfor besluttet os til , at vi desværre er nødt til at melde fra til denne Islandstur.

   Med venlig hilsen
   Peter og Marianne Eskildsen

  • #16150
   Nils JohansenNils Johansen
   Deltager

   2 kommentarer fra en ‘meget interesseret’.
   1) Jeg havde på forhånd tænkt, at med en pensionist-økonomi måtte sådan en tur max løbe op i 10.000 for at være realistisk for mig/os. Jeg tænker derfor ‘vi’ skal forhøre os i forhold til billigere indkvartering, og mulighed for selv at lave noget af maden. Vi rejser rigtig meget i Norge (meget fotointeresseret familie) og er derfor vant til at rejse i et dyrt land. Vi har f.eks. altid madpakker med på vores dags-vandre-ture, hvilket, udover at være en billig løsning, er praktisk i forhold til at være ude i ‘ingenting’, når man lige er sulten…
   2) Hvor langt skal vi gå med planlægningen i forhold til corona-situationen lige nu. Jeg synes vi skal være helt fri af diverse corona-restriktioner før vi gør noget ‘for alvor’.
   Det var lige kommentarerne pt.
   Bedste hilsner
   Nils Johansen

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.