Klub aftner

 • Dette emne har 12 svar og 8 stemmer, og blev senest opdateret for 2 år af Trygve Sørensen RavnTrygve Sørensen Ravn.
Viser 11 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #12789
   Jens Stokholm GraugaardJens Stokholm Graugaard
   Deltager

   Kom med jeres forslag til hvordan vi kan forbedre og med det trække flere medlemmer til vores “ISOBAR” klub aftner.

   – Skal vi kalde aftnerne noget andet?
   – Skal vi lave ændringer i eller forbedringer af vores klub lokale?
   – En fast ugedag hvor der bare er åben og folk dumper ind, og det måske kun i de uger hvor der i forvejen ikke er et arrangement?

   Kom med jeres bud

  • #12792
   Ellen MikkelsenEllen Mikkelsen
   Deltager

   Godt initiativ Jens , jeg vender lige tilbage .

  • #12793
   Allan HøgholmAllan Høgholm
   Deltager

   En fast ugedag, hvor der bare er åben, tror jeg ikke vil trække flere til. Det vil jeg højst sandsynlig fravælge. Der skal helst være en eller anden plan med aftenen, for at jeg vil komme.

   Jeg synes det er fint med en aften hvor man ser billeder. Og man kan give og få input til ens billeder. Jeg ved ikke hvor mange billeder man pt. må medtage. Pt. synes jeg ofte at billede gennemgang er klaret på 30 minutter, og så er det sjældent mere på aftenen.

   Jeg undrer mig egentlig lidt over, at der ikke er flere som møder op til ISOBar, og ser på andres billeder, og viser nogle frem selv. Vi er trods alt en fotoklub.

  • #12935
   Allan HøgholmAllan Høgholm
   Deltager

   Er der slet ikke andre, som har input til klubaftener, og måske specielt ISOBar? 🙂

  • #12941
   Jens RohdeJens Rohde
   Deltager

   I forhold ISObar, er jeg løbet lidt tør for gode idéer. Kan være julens gode øl kan hjælpe mig lidt på vej ?

  • #12945
   Jens Stokholm GraugaardJens Stokholm Graugaard
   Deltager

   Jeg har ladet mig fortælle, at dengang man fik lokalerne på Hørhavevej, der var ambitionen at det skulle være et klublokale og ikke bare et mødelokale. Derfor havde vi for et stykke tid siden lidt løs snak om hvad man kunne gøre:
   – En fast ugedag hvor der bare er åbent.
   – Gøre lidt ud af klublokalet, hygge hjørne, etc.
   – Eller noget andet som kan give vores møder et løft

   Men jeg syntes at Allan er inde på noget, med en aften hvor vi bare ser og kommenter bileder. Og det er rigtigt hvad Allan skriver, at det er hurtigt overstået. Så jeg syntes at man skal overveje at hæve kvoten af billeder man må tage med, til f.eks. 10 stk.

   Og skulle en evt. have været på en ferie, måske en ferie der var lidt ud over det sædvanlige, eller på en eller anden måde, har haft en lidt speciel oplevelse, udover det sædvanlige. Skulle vedkommende den aften overskrider kvoten, så “hul i det”, hvis vedkommende kan fortælle en historie om sin oplevelse.

  • #12946
   Ellen MikkelsenEllen Mikkelsen
   Deltager

   jeg synes vi skal beholde isobar, men måske ikke så mange , feks kan det hedde den første onsdag i måneden , og så mener jeg at juni, juli og dec skal fritages , min erfaring med de måneder er , at der kommer ikke nogen .
   Man kunne også sige , at første onsdag i juni kan vi mødes til lidt hygge og ønske hinanden en god sommer , det samme gælder den første onsdag i december mødes over lidt æbleskiver , gløgg og ønske hinanden en god dec og god jul. Bespisningen vil jeg godt stå for .

   Til en alm isobar aften , mangler jeg noget kvalificeret input til de billeder der bliver vist , selv om man ikke er enige er der altid noget man kan tage med sig ,
   Måske er der også nogen der sidder med nogle billeder , man ikke er tilfreds med , skriv det på hjemmesiden under isobar m at man ønsker hjælp der til .
   Nogen har måske fået noget nyt grej( sjælden det sker ) som man har lyst til at vise og give gode fif om .
   For mit eget vedkommende , har jeg brug for forklaring omkring menuen på mit kamera , jeg ved godt der findes en manual , men jeg forstår det bedre når det bliver forklaret , den hjælp jeg har fået af nogen af jer med Nikon har været guld værd for mig, jeg tror der er andre end mig der har det på samme måde .
   Jeg håber rigtig mange vil komme med deres kommentar herinde , så vi kan få nogle hyggelige aftner i 2020 .
   Godt nytår til alle .

  • #13038
   Karen-Louise ClemmesenKaren-Louise Clemmesen
   Deltager

   ISObar blev i sin tid oprettet for at se på billeder – og siden hen justeret så der også er afsat tid til “fri leg”.

   I referat fra GF (hvor jeg ikke selv deltog) står der, at nogle synes klubaftener er for tekniske. Men det er jo netop derfor der er ISObar, hvor der som udgangspunkt ikke er noget i programmet. Så kan medlemmer selv byde ind – eller afholde en sludre-aften, hvis det er det som stemningen til. Desuden er alle altid velkomne til at oprette “mindre tekniske” klubaftener i kalenderen, hvis det er man synes skal på programmet – eller kontakte aktivitetsudvalget med ideer og input til sådanne aftener.

   ISObar skabes – ligesom alle andre klubaftener – af de medlemmer som deltager. Hvis interessen ikke længere er der for ISObar, kan vi nedlægge dem? – Eller hvis strukturen for indhold skal ændres, så kan I drøfte det og kontakte bestyrelsen eller aktivitetsudvalget.

   Jeg tænker vi her i 2020 kan prøve med én ISObar pr. måned. Som altid er juli undtaget pga. sommerferien, og så kan vi vurderer juni og december afh. af andre klub-aktiviteter. Aktivitetsudvalget kan som vanligt, løbende plotte dem i kalenderen, så de ikke kolliderer for meget med andre arrangementer.Tidligere var der nogen som ønskede to ISObar pr. måned, men det lader ikke længere til at være tilfældet? Jeg synes dog ikke at et stort deltager-antal er et succeskriterie for alle klubaftener. Hvis de medlemmer, som møder op til ISObar, får noget ud af det – så kan det jo være fint, når man ikke er mere end 4-5 stykker. Jeg kan dog godt se, at hvis der er de samme som møder op hvergang, så vil billedkritikken blive mere ensartet.

   Personligt kommer jeg ikke til ISObar. Jeg kan højst prioritere at komme til en klubaften om måneden p.t. – og for mig så skal der være noget ret konkret på programmet; foredrag, teknisk emne eller lign.

   Næste ISObar er programsat til 3 . februar 2020. Jeg vil opfordre jer til at drøfte, hvordan I mener ISObar kan ændres til det bedre. Se på flere billeder, fx. 5-10 pr. mand? Nedjustere antal aftener? Ændre konceptet helt?

   Desuden vender vi ISObar i aktivitesudvalget, når vi har møde her d. 16/1.

  • #13144
   Thorbjørn Ravn AndersenThorbjørn Ravn Andersen
   Deltager

   Jeg synes det er rigtigt rart at der har været de uformellem ISObar aftener jævnligt som jeg er kommet afsted til efter bedste evne. Det har klart været det sociale der har trukket. Jeg synes ikke det har været for teknisk – allerhøjst en forklaring af hvordan man har kunnet gøre et eller andet – så jeg genkender ikke den ting.

   Mit personlige bud er at det er vigtigt der sker noget regelmæssigt i klublokalerne og ISObar er rigtigt godt. Måske skal det fordeles så der er flere tovholdere, men det er vigtigt at folk er vant til at der sker noget så det er en del af klubbens kultur, og når vi nu HAR gode faciliteter.

   Man kan så vende den om og sige at hvis vi ikke er aktive medlemmer nok til at holde ISObar i luften, så kan man måske overveje at tage lidt flere ind?

  • #13285
   Helene SilkjærHelene Silkjær
   Deltager

   Jeg har vist kun været til Iso-bar en enkelt gang. Hvorfor? det ved jeg nok ikke rigtigt. Jeg synes ikke jeg har så meget at byde ind med. Og a-rytmen i klubbens dage har sine åbenlyse fordele, men for mig også ulemper, idet jeg hver uge skal afdække om det er tirsdag, onsdag eller torsdag eller måske slet ikke, der sker noget i klubben. Det er nemt at afdække, klubbens aktivitetskalender fungerer. Jeg gør det bare ikke, forstået på den måde: jeg når ikke at tjekke før ugen er gået og eventet er overstået. Jeg har ikke noget bud på hvordan jeg skulle komme i stand med at “oppe mig” og rykke ud.

   Men jeg har glæde i at vide, at der sker noget i klubben, inkl. uformelle mødegange. Jeg kunne måske være fortaler for en fast åben aften, en såkaldt klubaften, hvor Ellen bager kage og Allan har kaffen klar.

   Det kunne vel bare testes her i foråret om det vinder genklang blandt medlemmerne, ikke med holdningstilkendegivelser, men ved at den faste ugedagsaften har aktiv medlemsdeltagelse.

   – bare eet input fra en ISO8000-elsker.

   • #13287
    Allan HøgholmAllan Høgholm
    Deltager

    Helene, jeg kan anbefale at registrere ISO8000 kalenderen i din Google calendar, hvis du har en sådan. Det gør jeg selv, og derved kan jeg hele tiden se hvilke arrangementer der findes i ISO8000 🙂

  • #13317
   Thorbjørn Ravn AndersenThorbjørn Ravn Andersen
   Deltager

   Det har jeg også gjort – det har nok betydet Jay jeg er kommet til dobbelt så mange aftener som jeg ellers ville have gjort.

  • #14517
   Trygve Sørensen RavnTrygve Sørensen Ravn
   Deltager

   nu er ny i klub. så har deltag i isobar aften men vil jeg da helt klar gør. lyder som en hyggelige måde a mødes på. så lidt mere uformelt

Viser 11 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.