Deltagere i ISObarometer #2 2020: “Corona”

Nu kan I se deltagerne til ISObarometer #2 2020 med emnet “Corona”. Denne gang deltager 12 billeder. Læs mere om ISObarometer her.

Web Admin

Web Admin

Jeg er en administrator-bruger, som opretter diverse ting på ISO8000-hjemmesiden.

3 thoughts on “Deltagere i ISObarometer #2 2020: “Corona”

 • Lars Thomsen
  11. juni 2020 kl. 14:43
  Permalink

  Aftenen gennemføres som planlagt i klublokalet. Det vil dog være muligt at deltage “hjemmefra” via Zoom. Find linket til Zoom i omtalen af arrangementet i aktivitetskalenderen.
  Hvordan afstemningen foregår når man sidder hjemme, meddeles på aftenen. Hav din tlf. klar!

 • Michael Trebbien Christensen
  28. juni 2020 kl. 9:38
  Permalink

  Jeg har lige et efterslæb med at holde øje med hvad der er sket her på vores hjemmeside. Men vil bare at det dog var en god ide at lave en kombination mellem lokalemøde og zoom. Efter covid synes jeg ikke vores online møder skal slutte. De kan være fine som supplement.

  • Henrik Woer
   28. juni 2020 kl. 22:12
   Permalink

   Personligt syntes jeg det var rart, at jeg kunne blive hjemme og alligevel være med. Jeg er selv i risikogruppen og arbejder med mennesker med forhøjet risiko, så jeg er stadigvæk lidt emsig med mit sociale liv. Når det så er sagt…. hvor ville det være fedt bare at kunne være med i lokalet. Det eneste lidt større problem er lyden. Det er svært (umuligt) at høre dem, der ikke sidder lige ved siden af computeren i. Klublokalet.

Skriv et svar