Dato til Fotomaraton 2019

AU fandt i efteråret frem til, at der er ca. 20 medlemmer, der er interesseret i at deltage i et klub-fotomaraton. Vi vil gerne, at flest mulige får mulighed for at deltage, og derfor følger her en afstemning om nogle datoforslag.
Afstemningen kører i hele januar, og vi vælger den dato, hvor der er flest der kan, hvis deltagertallet i øvrig ligger på et rimeligt niveau ifht. interessen. Ellers må vi overveje andre datoer evt. i efteråret.
Du er velkommen til at stemme på alle de datoer, hvor du kan. Du skal regne med, at det er et heldagsarrangement – som vil ligge i tidsrummet ca. 10.00-20.00.

Da vi tidligere har været uheldige med, at mange meldte afbud kort før et planlagt fotomaraton, håber vi, at du vil prioritere at deltage på den dato, der bliver valgt, og på den måde også vise respekt for de øvrige deltagere, og dem der bruger tid på at arrangere det.

Stem på datoer til fotomarathon 2019

 • Lørdag d. 25. maj (29%, 10 Stemmer)
 • Lørdag d. 11. maj (26%, 9 Stemmer)
 • Lørdag d. 22. juni (20%, 7 Stemmer)
 • Lørdag d. 27. april (17%, 6 Stemmer)
 • Lørdag d. 4. maj (9%, 3 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 13

Indlæser ... Indlæser ...
Web Admin

Web Admin

Jeg er en administrator-bruger, som opretter diverse ting på ISO8000-hjemmesiden.

4 meninger om “Dato til Fotomaraton 2019

 • Lars Thomsen
  3. januar 2019 kl. 22:32
  Permalink

  Go´ idé, jeg håber at vi kan blive rigtig mange. Husk at Michael og jeg “evaluerede” vores marathon sidste år, så jer der arrangerer er velkomne til at få vores noter.

 • Jens Stokholm Graugaard
  15. januar 2019 kl. 16:39
  Permalink

  Jeg undlader at stemme fordi jeg har meget svært ved at forudse hvad det næste halve bringer af ude/hjemme periode. Godt nok er jeg raskmeldt medio februar, men jeg ved ikke hvilke planer min arbejdsgiver har med mig, og pga. travlhed i en større opstartsfase tror jeg heller ikke rigtigt at de ved det.

  Men, rammer arrangementet en dato hvor jeg er hjemme, så vil jeg gerne være medarrangør eller være arrangørerne behjælpelig med at afvikle arrangementet.

Skriv et svar