Bo har fået fred!

Det er med ked-af-det-hed i sindet, at jeg desværre må meddele, at et af vores medlemmer – Bo Sjøgaard – er død.

Bo er tidligere blevet behandlet for cancer og er blevet erklæret rask. Desværre vendte canceren tilbage og overmandede Bo og hans livskraft. Bo døde og fik fred mandag d. 23. oktober 2017.

Bo har været medlem i klubben i en årrække. Vi har også haft fornøjelsen af at møde Bos datter, Marie, som også er medlem af klubben.

Det har altid været en fornøjelse at være i selskab med Bo. Når man talte med Bo, havde han en positiv og konstruktiv tilgang til livet og sine medmennesker.

På vegne af klubben sender jeg kærlige og omsorgsfulde tanker til Bo og hans famile.

Klubben sender en buket til familien.

Lars Thomsen

Lars Thomsen

Er optaget af billeder der signalerer liv eller fortæller en historie. Har fotograferet i mange år - helt tilbage fra mørkekammertiden med fremkalder- og fixervæsker.

7 meninger om “Bo har fået fred!

 • Michael Trebbien Christensen
  29. oktober 2017 kl. 7:48
  Permalink

  Frygtelig trist. Jeg hørte om det i fredags da vi var nogle stykker der mødtes til et arrangement. Jeg vidste ikke at canceren var vendt tilbage så det kom fuldstændig bag på mig. Jeg vil gerne foreslå at vi, når vi mødes i dag lige tager 1 minut i stilhed, inden vi drager ud med kameraet.

 • 30. oktober 2017 kl. 19:41
  Permalink

  Det er jeg rigtig ked af at høre. Så ung, sød og vellidt han var. Jeg sender de varmeste hilsner til Bo’s familie.

 • 30. oktober 2017 kl. 20:21
  Permalink

  Det var en trist meddelelse vi der fik. Jeg vil huske Bo som en varm og hyggelig person.

 • Anton Horten
  31. oktober 2017 kl. 20:01
  Permalink

  En rigtig trist besked. Jeg satte rigtig stor pris på Bos selskab. Jeg mødte Bo før sommerferien, hvor han fortalte, at canceren var vendt tilbage, så Bo har ofte været i mine tanker.
  Mine tanker går til familien. Bo vil blive savnet

 • Jens Stokholm Graugaard
  31. oktober 2017 kl. 23:00
  Permalink

  Bo og jeg kunne ikke lige genkende hinanden da jeg blev medlem af ISO8000, selv om der var et eller andet bekendt ved ham. Men vi fandt ud af at vi havde boet i den samme ejendom i Bissensgade og været lidt aktive i den samme beboer forening først i 80’erne.

  Selv om han havde forandret sig så jeg ikke lige kunne genkende ham, så var der også noget der var uforandret ved ham, for han var også dengang en meget behagelig og sympatisk person!

  Æret være hans minde

Skriv et svar