Mand over Bord, Norsminde

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt:
tirsdag d. 07-08-18 kl. 18:30 - 21:30
Tilføj til kalender iCal

Lokation:
Norsminde Havn

Kategori:


Norsminde Sejlklub holder øveaften med Mand-Over-Bord-øvelse, MOB. Øvelsen er autentisk, derved at det er en rigtig person, der skal bjerges om bord fra vandhøjde. Bliver det spiler- eller storsejlsfald, der skal bruges til de mange våde kilo, der skal hives om bord. Virker redningsvesten på figuranten? Hvem skal være figurant? Øvelsen er et led i klubmedlemmernes træning i at sikker sejlads.

En oplagt mulighed for dig i at træne det hurtige skud, den lille videosekvens, dronen, eller bare det gode billede.
Jeg har desværre ikke mulighed for selv at fotografere den aften, da jeg enten er smidt i vandet eller er ved at hive mand om bord. men det ville være dejligt hvis du tog et god skud, som klubben efterfølgende måtte bruge. vh Helene / medlem af og novice i Norsminde Sejlklub

 

Hvem deltager i dette arrangement

 • Jimmy Friis
 • Ellen Mikkelsen

Tilmeldinger er lukket til denne aktivitet.

Arrangementsansvarlig:

Helene Silkjær Helene Silkjær
Mail: helenesilkjaer@me.com

4 meninger om “Mand over Bord, Norsminde

 • Helene Silkjær
  25. juni 2018 kl. 20:31
  Permalink

  Ja, Lars. Det er jeg opmærksom på. Og ked af. Problemet er for så vidt clearet med igangsætter af det andet arrangement, som jeg i øvrigt gerne havde deltaget i. Men jeg sidder ikke i nogen af de to klubbers bestyrelse og har ingen indflydelse på hvornår arrangementerne ligger.
  Jeg har det håb at der er klubmedlemmer nok til begge input.

 • Helene Silkjær
  6. august 2018 kl. 7:51
  Permalink

  Hvis du påtænker at komme og forevige situationen, så forlyder det at MOB-øvelsen sker kl 21 når bådene har har aftenens kapsejlads. Her du lyst at være på een af bådene, når det sker og evt. være med på kapsejladsen, så giv mig et praj og jeg skaffer dig en redingsvest og en plads på en båd.
  Det kunne være hyggeligt at se dig 🙂

  http://www.norsminde-sejlklub.dk/mob-oevelse/

Skriv et svar