Klubaften med snak omkring printere, papir, mv.

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt:
tirsdag d. 06-11-18 kl. 19:00 - 22:00
Tilføj til kalender iCal

Lokation:
Klublokalet i ISO8000

Kategori:


Vi får ikke alligevel besøg af Iversen Company, men har besluttet at holde aftenen alligevel og snakke omkring vores individuelle erfaringer med printere, papir, ICC profiler, osv..

Tag gerne nogle af dine egne print med, så vi kan se forskellige eksempler på print.

Vel mødt 🙂

—————————————

Vi får besøg af Iversen Company der har specialiseret sig i forskellige typer printerpapir. Papir er næsten en lige så stor videnskab som selve billederedigeringen og kan i mange tilfælde virkelig betyde rigtigt, rigtigt meget for hvorledes dit billede tager sig ud når det kommer ud af din printer.

Aften byder på:

 1. en introduktion af Iversen Company og Jesper bag firmaet
 2. en gennemgang af de mange papirer jesper har i papirmappen – der er 14 mapper til rådighed – hvor han fortæller om de enkelte papirer og hvor man kan sammenligne papirerne mod hinanden. En stor a ha oplevelse for nogen. Og som det næsten altid sker når fotoentusiaster er samlet, bliver der snakket om papirernes egenskaber +’er og –’er.
 3. Printerprofiler komme vi helt naturligt ind på og han har en mappe, hvis der er nogen der har lyst til at se det samme testbillede printet på de papirerne med deres respektive fabriks ICC profil.
 4. Mens at vi kigger papir får vi udleveret et ark papir, hvor der er priser og plads til en kommentar om de enkelte papirer. Arket gælder samtidig som bestillingsseddel, hvis man ønsker at købe et par ark A4 til at teste.
 5. Til slut er der tid til selv at side og kigge i papir mapperne og udfylder sedlen med de papirer i vil teste.

De bestilte testpakker bliver sendt til en tovholder i klubben et par dage efter arrangementet.

Spar porto!
Det er muligt – uden købetvang – på forhånd at bestille de papiræsker man er blevet forelsket i efter at have læst om papirerne. Bestil på hjemmesiden https://www.iversencompany.dk og skriv ISO8000 i feltet bemærkninger og kryds af ved Afhentes i Kr. Såby. Så tager Jesper det med. Og har man skifter mening efter at have set papirerne er det helt ok.

Du kan finde lidt mereinfo på https://www.iversencompany.dk/about/ og https://www.iversenfoto.dk/

Hvem deltager i dette arrangement

 • Timo Kofod
 • Mikkel Arildskov
 • Jens Ole Lyngkjær Nielsen
 • Bent Ovesen
 • Jens Rohde
 • Lars Ahrenfeldt
 • Jørn Bøgh Vinther
 • Ellen Mikkelsen
 • Lars Thomsen

Tilmeldinger er lukket til denne aktivitet.

Arrangementsansvarlig:

Timo Kofod Timo Kofod
Mail: timo.kofod@jbkofod.dk