ISO8000 jubilæumsfotobog

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt:
onsdag d. 17-01-18 kl. 19:00 - 22:00
Tilføj til kalender iCal

Lokation:
Klublokalet i ISO8000

Kategori:


Da vi i år kan fejre vores 10 års jubilæum (helt præcis d. 16. juni), har vi planer om, at få lavet en fotobog med billeder der fortæller om klubbens historier og oplevelser gennem de første 10 år.

Denne aften vil vi begynde at samle billeder sammen til fotobogen. Det vil være fint med billeder der viser nogle af de mange arrangementer, foredrag, kurser, seminarer og ture vi gennem tiden har gennemført. Og meget gerne billeder med mennesker/medlemmer på.

Tag (op til 10) billeder med som du synes bør være med i bogen.

Giv dine billeder navn efter flg. format: dato-ditnavn-aktivitet-nummer”. Hvis f.eks. jeg har taget et billede til vores fotomarathon i juni måned giver jeg filen flg. navn: 2017.06.24-larsthomsen-fotomarathon-1.jpg (nummeret er det nummer (1-10) du giver dine billeder).
Det er vigtigt at datoen kommer som det første i filnavnet og at datoer er angivet i dette format: åååå.mm.dd. Det gør det meget nemmere når bogen skal laves.

Sammen med hvert billeder skal der (f.eks. i en separat fil) være information om hvornår billedet er taget (hvilket arrangement) og hvis muligt, hvem der er med på billedet. Skriv også gerne en linje eller to om billedet/aktiviteten, så vi kan få lidt forklarende tekster med i bogen.

På aftenen kan vi kigge nogle af billederne igennem og få en snak om hvordan vi griber arbejdet an.

Hvem deltager i dette arrangement

 • Jens Ole Lyngkjær Nielsen
 • Tina Sørensen
 • Torben Clausen
 • Bent Ovesen
 • Ellen Mikkelsen
 • Lars Thomsen
 • Henrik Sørensen
 • Jens Stokholm Graugaard

Tilmeldinger er lukket til denne aktivitet.

Arrangementsansvarlig:

Lars Thomsen Lars Thomsen
Mail: mail@larsthomsen.dk

Lars Thomsen

Lars Thomsen

Er optaget af billeder der signalerer liv eller fortæller en historie. Har fotograferet i mange år - helt tilbage fra mørkekammertiden med fremkalder- og fixervæsker.

En mening om “ISO8000 jubilæumsfotobog

 • Timo Kofod
  15. januar 2018 kl. 19:05
  Permalink

  Øv, jeg er kommet til at dobbelbooke i kalenderen, så jeg må desværre melde fra 🙁 Håber der kommer lidt på hjemmesiden om dette spændende initiativ. Kan I have en god aften.

Skriv et svar