AFLYST Fotomarathon i ISO8000

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt:
lørdag d. 08-09-18 kl. 9:30 - 19:00
Tilføj til kalender iCal

Lokation:
Lokale FO

Kategori:


Ved fotomaraton 2018 vil der være 5 fotoopgaver der skal løses i løbet af dagen.

Deltagerne skal møde kl. 09.30 i Frederiksgade 78 C kld, 8000 Aarhus C, hvor vi har lejet et lokale hos FO.

Efter en kort briefing udleveres dagens første opgave. Dagens sidste opgave udleveres fra lokalet i Frederiksgade, men skal afleveres i ISO8000 klublokalet kl. 16.00.

Erfaringen fra sidste fotomaraton var, at der gik meget tid for deltagerne med transport mellem hver opgave. Der vil derfor i år blive udleveret to opgaver ad gangen – dog ikke den første.

Vi afslutter dagen i klublokalet. Her vil vi afsløre det bedste billede for hver af de 5 opgaver. Vi vil også udvælge et billede fra hver deltager, og præsenterer de udvalgte billederne samlet efter det velkendte koncept fra Isobarometret. Det vil også blive muligt at se alle dagens billeder.

Der vil i forbindelse med afslutningen i klubben være fællesspisning i klubben (du betaler selv for mad og drikkevare) Vi regner med fælles bestilling af pizza. Drikkevarer medbringes. Husk også service, da det ikke er i klublokalet.

Vigtigt: Når billederne afleveres, må der kun være de billeder på kameraets kort, der skal afleveres. Billederne skal være i JPG (ikke raw), og må ikke være redigeret.

Bedste fotohilsner

Jens & Morten

Hvem deltager i dette arrangement

  • Rikke Knuth
  • Mette Skovsbøll
  • Erica Wyrdling

Tilmeldinger er lukket til denne aktivitet.

Arrangementsansvarlig:

Morten Fich Morten Fich
Mail: morten.b.fich@mail.dk

9 meninger om “AFLYST Fotomarathon i ISO8000

Skriv et svar