Det Personlige Fotografi – inspirationsmøde ift. emnet “GRIMT?”

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt:
torsdag d. 12-05-22 kl. 19:00 - 21:30
Tilføj til kalender iCal

Lokation:
Klublokalet i ISO8000

Kategori:

Tilmeldinger: 3
Ledige pladser: 27


Et møde om det emne vi arbejder med pt. som er

“GRIMT”

Hensigten er, vi kan motivere og inspirere hinanden i arbejdet med emnet. Det vil være helt optimalt hvis du medbringer dit materiale i form af tanker og ideer – og måske endda et eller flere prøveskud. Meningen er IKKE at medbringe det færdige billede, men at vi hjælper hinanden i at arbejde hen imod det/de færdige billeder. Mødets form ligner i virkeligheden den måde vi har brugt grupperne på tidligere.

Alle er velkomne – også hvis du bare vil blive klogere på, hvad aktiviteten går ud på. Det er dog noget særligt for Det Personlige Fotografi de der holder ved på den længere bane, deltager aktivt.

Den overordnede struktur for aktiviteten er sådan, at vi mødes hver 3. uge. Så der er tid til at arbejde med emnet imellem møderne. Der er altid 2 inspirationsmøder inden alle samles til ”fernisering” dvs. præsentation af vores færdige arbejde.

Hvem deltager i dette arrangement

  • Michael Trebbien Christensen
  • Iben Graadal
  • Timo Kofod

Tilmeldinger er LUKKET til denne aktivitet.

Arrangementsansvarlig:


Michael Trebbien Christensen  Michael Trebbien Christensen

Udgivet i Klubaften.

6 kommenterer

  1. Hej gruppe “grimt”
    jeg kan desværre ikke deltage d. 12/5.
    I mine forsøg på at finde grimme motiver står det mere og mere klart for mig hvor subjektivt begrebet er, f.eks billedet med 3 træer det klippet mærkeligt (grimt) siger genboen ” skal du fotografere de flotte træer”. Jeg sender billederne til Michael
    hilsen Jens Gyrup

Skriv et svar